Læs mere om Eléonore

Didier er den nuværende kældermester hos Eléonore. Han er helt sin egen og går også gerne sine egne veje. Han betragter vinificeringen og deres vinkælder som hans legeplads. I defy(Jeg trodser), er en del af Eléonores motto.
Druemosten får lov til at lagre på delvis ståltank og delvis egetræsfade. Eleonore blokerer den malolaktiske gæring hvilket betyder at syren er mere “direkte” og beholder æblesyre aromaerne.  

De laver kun sølle 20.000 flasker om året. De er i besiddelse af marker svarende til 11 hektar og vil derfor gerne øge mængden. Dog fortsat med kvaliteten for øje og derfor bliver det en gradvis stigning, så de stadig har styr på hele processen selv. 

Huset grundlagt i 1965 og har i dag et bredt udvalg, med både ung frisk Chardonnay, rose og langtidslagret kompleks champagne. Faktisk lagret op til 15 år! Og faktisk en glimrende Ratafia, som er er bud på champagnes dessertvin.