Læs mere om Victor Charlot

Det unge par Victor og Charlotte(begge start 30’erne) driver huset i dag og fortsætter den ånd det har haft igennem 5 generationer. Fokus på jorden, bæredygtighed og dyrelivet er fortsat på agendaen. De tror på at de får den bedste champagne ved at respektere jorden og behandle vinstokkene godt kombineret med omhyggeligt kælderarbejde. Og der er virkelig handling bag deres ord. For eksempel vil de sætte bistader op i 2024 for at øge biodiversiteten omkring deres marker. Derudover er de naturligvis HEV-certificeret og dyrker efter økologiske principper. 

Victor Charlot har deres egen produktion og laver kun champagne fra egne druer. De er altså en af de såkaldte Growere. I 2023 lavede de omkring 20.000 flasker, så igen er der tale om en yderst begrænset produktion. Mængden der rammer det danske marked er yderligere begrænset da ca. 60 % sælges direkte i Frankrig og størstedelen af det der eksporteres sendes til Italien. 

Huset ligger i den lille by Moussy, som har lidt under 800 indbyggere. Kun 5 kilometer syd for Epernay, ligger det centralt i champagne og nærmere defineret i det område der kaldes Coteaux Sud d’Epernay. Man kan endda overnatte hos dem da de i starten af 2024 har indrettet 3 værelser som et Bed and breakfast.