Kollektion: Stéphane Herbert

Familien Herbert ejer og driver dette skønne lille champagnehus, som blev etableret i 1996. Det er relativt ungt for Champagne, men håndværket er gået i arv gennem generationer i familien. Det var Stéphane og hans kone Virginie, som grundlagde huset.

Deres søn Hugo er i dag en stor del af den daglige drift og produktion. Når der i vinterhalvåret er stille i Champagne, drager Hugo til udlandet og suger erfaring til sig fra andre vinproducenter - særligt oversøiske.

Stéphane Herbert ejer 4,5 hektar druemarker omkring byen Rilly-la-Montagne, lidt syd for Reims. Alle deres vine lagres på egetræsfade. Det kan tilføje yderligere aromaer til den færdige Champagne i form af vanilje, røg, toast mv.

De har været på en rejse de senere år, hvor familien har haft endnu mere fokus på respekten for naturen. Siden 2019 har huset været certificeret "High Environmental Value" (HVE), som betyder et særligt fokus på og løbende forbedring af deres landbrugspraksis. De har taget det skridtet videre og er derfor utroligt stolte af, at 2023 blev første gang, de kunne erklære deres høst 100% økologisk!

Hugo og familien er meget passionerede omkring deres produktion og champagner. De elsker at fortælle om, hvordan de høster, fremstiller og leverer et kvalitetsprodukt, som de ønsker, at så mange som muligt får lov til at opleve.